Ο Robert Englund θέλει τον Kevin Bacon για μελλοντικό Freddy Krueger

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια ή πληροφορίες για νέα ταινία στο reboot του A Nightmare on Elm Street, o ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με τον χαρακτήρα του Freddy Krueger, ο μοναδικός Robert Englund έκανε αυτές τις μέρες μια ενδιαφέρουσα δήλωση στο CinemaBlend σχετικά με το μέλλον του reboot αλλά και ποιος θα του άρεσε να είναι ο επόμενος Freddy.

Ας δούμε τι είπε συγκεκριμένα:

Λοιπόν, οι φήμες που έχω ακούσει και που δεν ξέρω πόσο βάσιμες είναι, λένε ότι έχει συζητηθεί να χρησιμοποιήσουν τον Kevin Bacon ή μπορεί ακόμα και να τον έχουν προσεγγίσει. Ναι. Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο. Παίζει σε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες τρόμου, το Stir of Echoes (σ.σ. Οι Ψίθυροι των Πνευμάτων) και θα πρέπει να το τσεκάρει όποιος δεν το έχει δει. Και απλά πιστεύω ότι ο Kevin έχει το κατάλληλο «μέγεθος». Νομίζω ότι σέβεται τις ταινίες τρόμου. Δεν τις κοροϊδεύει. Νομίζω θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε στο ρόλο του Freddy.

Robert Englund

Μάλιστα. Φήμες και ασαφείς πηγές μέχρι τώρα αν και δε νομίζω ότι κανείς από εμάς θέλει ή βιάζεται να δει άλλο ένα φιλμ στο franchise του Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες. Όσο για το ενδεχόμενο το ρόλο του Freddy να τον έπαιρνε ο Kevin Bacon, διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις.

Όχι ότι δεν είναι καλός ηθοποιός ο Kevin αλλά εκτιμώ ότι κάποιοι ρόλοι ειδικού ενδιαφέροντος μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλους τους αξιόλογους ηθοποιούς. Ακόμα κι αν έχουν εκπροσωπήσει ικανοποιητικά το cinema τρόμου με άλλες ταινίες. Ίδωμεν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ