Αγγλόφωνο remake για το Train To Busan

Ένα από τα καλύτερα φιλμ τρόμου της χρονιάς, το κορεάτικο Train To Busan θα «υποστεί» αυτό που αρκετοί θα περίμεναν, τουτέστιν remake για λογαριασμό του αγγλόφωνου/αμερικάνικου κινηματογράφου. Τα δικαιώματα του επιτυχημένου φιλμ του Yeon Sang-ho με 99 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως και με πάνω από 11 εκατομμύρια θεατές στους κορεάτικους κινηματογράφους απέκτησε πρόσφατα μετά από διαγωνισμό η γαλλική εταιρία παραγωγής Gaumont.

Ο διευθύνων σύμβουλος της New Entertainment World που προώθησε το Train To Busan στη Νότια Κορέα, Kim Woo-taek, δήλωσε τα παρακάτω σχετικά με το project:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με την Gaumont, μία από τις σπουδαιότερες εταιρίες παραγωγής ταινιών με πλούσια εμπειρία πάνω σε διεθνή projects. Ελπίζουμε ότι με αυτή η ευκαιρία τα κορεάτικα φιλμ θα κερδίσουν μεγαλύτερη προσοχή και το κοινό ανά τον κόσμο θα γίνει πιο οικείο με αυτά».

Κατά τη γνώμη μου το remake αυτό είναι αχρείαστο καθώς το γνήσιο φιλμ τα κατάφερε μια χαρά. Αλλά όπου μυρίζει σίγουρο χρήμα αυτά θα έχουμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Karagiannis
Giannis Karagiannis
7 χρόνια πριν

εδώ στην Ελλάδα πότε θα το δούμε;

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ