The Possession Experiment: Νέο Θρίλερ με Εξορκισμό

Μπορεί το θέμα του εξορκισμού/δαιμονισμού να έχει κορεστεί εδώ και πολύ καιρό, εμπορικοί λόγοι όμως φαίνεται πως συνεχίζουν να παρακινούν τους κινηματογραφιστές του cinema τρόμου να φτιάχνουν ταινίες τρόμου ακολουθώντας την σίγουρη αυτή συνταγή.

Το “The Possession Experiment” είναι ένα ακόμα φιλμ τρόμου με θέμα τον εξορκισμό ακολουθώντας μάλιστα την σύνηθη τακτική των τελευταίων χρόνων να σερβίρεται με ντοκιμαντερίστικο στιλ. Περιστρέφεται γύρω από έναν φοιτητή θεολογίας που στο πλαίσιο της εργασίας του εξερευνά τους εξορκισμούς επιστρατεύοντας μάλιστα μέσω internet αλλους δύο συνεργάτες. Η έρευνα του φοιτητή όμως θα τον οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια που δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να διαβεί ποτέ του…

Σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο σχετικά νέος στο χώρο Scott B. Hansen. Πρωταγωνιστούν οι Bill Moseley, Greg Travis, Chris Minor, Jake Brinn, Nicky Jasper και Angelo Reyes.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2016, χωρίς να έχει ανακοινωθεί βέβαιη ημερομηνία ακόμα. Οι ενδιαφερόμενοι ας απολαύσουν προς το παρόν το επίσημο και χορταστικό trailer που μόλις κυκλοφόρησε και σας παρουσιάζουμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles