Νέο θρίλερ με εξορκισμό έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη

Άλλη μια ταινία τρόμου που πραγματεύεται το δίπολο δαιμονισμός-εξορκισμός πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος. Αναφερόμαστε στο «The Vatican Tapes» του σκηνοθέτη Mark Neveldine, γνωστού για τις δύο ταινίες «Crank» αλλά και του «Gamer» (2009).

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός ιερέα και δύο εξορκιστών του Βατικανού οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σατανική δύναμη που έχει καταλάβει την ψυχή μιας κοπέλας. Το σενάριο είναι των Chris Morgan και Christopher Borrelli. Πρωταγωνιστούν οι Kathleen Robertson, Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott και John Patrick Amedori.

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το ελληνικό horror κοινό, είναι η έλευση του «The Vatican Tapes» στους κινηματογράφους της χώρας μας η οποία έχει οριστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου 2015. Τη διανομή έχει αναλάβει η Tanweer.

Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το «The Vatican Tapes» τσεκάρετε το χορταστικό -διάρκειας λίγο παραπάνω από δύο λεπτά- trailer που παραθέτουμε παρακάτω.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles