David Gordon Green: Για το ύφος της νέας ταινίας Halloween

Κι ενώ τα γυρίσματα του νέου Halloween αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο που μας έρχεται, ο σκηνοθέτης του, David Gordon Green προέβη σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην ηλεκτρονική εφημερίδα Charleston City Paper σχετικά με την κατεύθυνση της πολυαναμενόμενης αυτής ταινίας. Όπως όλα δείχνουν σκοπός των δημιουργών του είναι να επαναφέρουν την αργόσυρτη σκοτεινή ατμόσφαιρα της πρώτης κλασικής ταινίας του John Carpenter αποφεύγοντας τους κουβάδες αίματος.

Ας δούμε όμως τις δηλώσεις του Green όπως ακριβώς ειπώθηκαν στην εφημερίδα.

Η αρχική ταινία έχει να κάνει με την ένταση. Η Laurie Strode δεν γνωρίζει καν ότι ο Michael Myers υπάρχει μέχρι τα τελευταία λεπτά της ταινίας. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το ότι αναμένεις αυτό που θα συμβεί και με τον τρόμο που υφαίνει ο Carpenter τόσο εύκολα σ’ αυτό το φιλμ. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε σ’ αυτό ακριβώς. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε αυτόν τον τρόμο. Να επαναφέρουμε αυτή την ένταση και όχι απλά να το ρίξουμε στο gore και στην υπέρμετρη βία όπου βασίζονται πολλές ταινίες τρόμου. Για εμάς ήταν καθοριστικό να επαναφέρουμε τον παράγοντα ανατριχίλα και να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον τρόμο στην αυλή σας και μέσα στο σπίτι μας.

David Gordon Green

Για να δούμε λοιπόν αν ο Green και η παρέα του θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν όσα φιλόδοξα υπόσχονται. Επίσης να προσθέσουμε και μία ακόμα πληροφορία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Εκτός από την Jamie Lee Curtis που θα ξαναβρεθεί στο ρόλο της θρυλικής Laurie Strode, η ηθοποιός Judy Greer (Ant-Man, Jurassic World) είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει το ρόλο της κόρης της Laurie, Karen Strode. Θα επανέλθουμε για νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Halloween στις παλιότερες ειδήσεις μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ