Έρχεται το sequel του It από το 2019!

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του remake του It το οποίο σαρώνει στις κινηματογραφικές εισπράξεις σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, έσκασε και η είδηση για την συνέχεια της ταινίας του Andrés Muschietti.

Το δεύτερο μέρος του It θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτέμβρη του 2019, 2 περίπου χρόνια δηλαδή μετά από σήμερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το sequel θα φέρει τον τίτλο It: Chapter 2 και θα είναι πιο σκοτεινό από το βιβλίο του Stephen King όπου βασίζεται η ταινία.

Σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Andrés Muschietti ενώ στο σενάριο θα ξαναβρούμε τον Gary Dauberman. Επίσης ο ταλαντούχος ηθοποιός Bill Skarsgård θα επανέλθει στο ρόλο του δαιμονικού κλόουν Pennywise.

Αυτά προς το παρόν. Μέχρι την έλευση του sequel ας σπεύσουμε όλοι στους κινηματογράφους για το πρώτο μέρος που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ