Ο διαβολικός Chucky έρχεται στον κόσμο της τηλεόρασης!

Όχι που δεν θα γινόταν! Ναι, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο της είδησης, ήρθε και η ώρα του Chucky να γράψει την δική του ιστορία στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του έγκυρου Bloody Disgusting ο δημιουργός του Chucky και σεναριογράφος των σχετικών ταινιών Don Mancini και ο παραγωγός των ταινιών του franchise David Kirschner ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή-κακό τον αγαπημένο μας Chucky, την φημισμένη «Κούκλα του Σατανά» όπως τον γνωρίσαμε στην ελληνική αγορά.

Ο Mancini εκμυστηρεύτηκε στο Bloody Disgusting ότι η σειρά θα χρησιμοποιήσει τον τίτλο «Child’s Play» (παραπέμποντας στην πρώτη θρυλική ταινία) για να τονίσει μεταξύ άλλων ότι το ύφος που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα σκοτεινό. Δήλωσε συγκεκριμένα:

Σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε το Child’s Play στον τίτλο. Θέλουμε οπωσδήποτε να επισημάνουμε ότι θα είναι σκοτεινή (σ.σ. η σειρά), πολύ πιο σκοτεινή απ’ ό, τι ήταν στο παρελθόν. Θα είναι πολύ ανατριχιαστική.

Don Mancini

Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη που αποκάλυψε ο Mancini είναι ότι ο Brad Dourif, η θρυλική φωνή πίσω από τον Chucky, θα επιστρέψει για τις ανάγκες της νέας σειράς κι έτσι θα ξανακούσουμε την εφιαλτική φωνή της διαβολικής κούκλας από το γνώριμο λαρύγγι που αγαπήσαμε!

Επιπλέον το Bloody Disgusting εξασφάλισε και δηλώσεις του συνεργάτη του Mancini, David Kirschner ο οποίος ανέφερε αρχικά ότι η νέα σειρά δεν θα είναι reboot αλλά συνέχιση της ιστορίας από εκεί που σταμάτησε η τελευταία ταινία του franchise, Cult of Chucky (2017). Σχετικά με την τριαντάχρονη συνεργασία του με τον Don Mancini δήλωσε τα εξής:

Δε νομίζω ότι υπάρχει συνεργασία που έχει διαρκέσει τόσο πολύ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη σειρά και που θα εξερευνήσουμε έναν κόσμο που δεν έχουμε επισκεφτεί ξανά. Ο Don έχει οδηγήσει το franchise σε μια εκπληκτικά τρομακτική κατεύθυνση. Ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε φορά.

David Kirschner

Αυτά προς το παρόν. Αναμένουμε περισσότερα στο σύντομο (ελπίζουμε) μέλλον. Αλήθεια ποια η γνώμη σας για αυτό το project. Θα σας άρεσε μια τηλεοπτική σειρά τρόμου με θέμα τον Chucky;

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ