Νεότερα για το cast του Leatherface

Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει γύρω από το prequel του «The Texas Chain Saw Massacre» (1974) γνωστό ως Leatherface. Στο νέο εγχείρημα των σκηνοθετών Alexandre Bustillo / Julien Maury (Inside) και του σεναριογράφου Sheth M. Sherwood, έρχονται να προστεθούν μερικά νέα ονόματα ηθοποιών. Αυτά είναι του Sam Strike (EastEnders) στο ρόλο του νεαρού Leatherface και της έμπειρης στη horror σκηνή Angela Bettis (May, The Woman, Toolbox Murders) στον ρόλο της μητέρας της οικογένειας κανιβάλων Sawyers.

angela bettis

Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστική δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας The Wrap, ο νεαρός ηθοποιός James Bloor (The Total Princess) βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να ενσωματωθεί στο cast του prequel. Λέγεται ότι θα υποδυθεί έναν παρανοϊκό νεαρό που θα μπορούσε κι αυτός να κρατήσει το φονικό πριόνι του Leatherface.

james bloor leatherface

Θυμίζουμε ότι το Leatherface θα αφηγείται τα εφηβικά χρόνια του αγαπημένου μας δολοφόνου με το πριόνι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, επομένως μείνετε σε αναμονή…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles