Ακυρώθηκε η σειρά τρόμου The Mist

Δεν πρόλαβε να ζήσει για πολύ στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για την σειρά τρόμου The Mist του Δανού σεναριογράφου Christian Torpe που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Stephen King. Πριν λίγες μέρες το τηλεοπτικό δίκτυο Spike ανακοίνωσε την ακύρωση της σειράς που φιλοξένησε στο πρόγραμμά του μέσα στο 2017.

Μετά το πιλοτικό επεισόδιο που σημείωσε καλές επιδόσεις στην τηλεθέαση με 1.200.000 θεατές (για τις ΗΠΑ), ο αριθμός των θεατών μειώθηκε σημαντικά στα επόμενα επεισόδια της πρώτης σεζόν (με το ζόρι έφτανε τους 800.000) με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο πρόωρο τέλος της σειράς.

Μιας σειράς που βασίστηκε περισσότερο στον ψυχολογικό τρόμο και διαφοροποιήθηκε αρκετά τόσο από το βιβλίο όσο και από την αντίστοιχη ταινία του 2007. Γενικά και οι κριτικές που έλαβε δεν ήταν καλές. Κρίνοντας από όλα αυτά ίσως είναι καλύτερα που δεν συνεχίζει.

Διαβάστε περισσότερα για το The Mist στις παλιότερες ειδήσεις μας κλικάροντας στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ