Ένα παλιό «cult» παιχνίδι της Amiga γίνεται ταινία τρόμου

Αυτή η είδηση θα χαροποιήσει τόσο τους νοσταλγικούς gamers όσο και τους λάτρεις των ταινιών τρόμου με γιγάντια έντομα ή τέρατα γενικότερα. Το action-adventure παιχνίδι του 1989 «It Came From The Desert» το οποίο κατασκευάστηκε αρχικά για Amiga, πρόκειται να μεταφερθεί στον κόσμο του κινηματογράφου μέσα στο 2016.

Αυτό που έκανε το εν λόγω παιχνίδι της Cinemaware να ξεχωρίσει ήταν τα γιγάντια μυρμήγκια που πολεμούσε ο παίχτης. Η υπόθεση είχε να κάνει τον γεωλόγο Dr. Greg Bradley ο οποίος κατά τη διάρκεια της έρευνάς του σε μια έρημο των ΗΠΑ για έναν μετεωρίτη που έπεσε εκεί, ανακαλύπτει ότι η ακτινοβολία του μετεωρίτη έχει μετατρέψει τον τοπικό πληθυσμό μυρμηγκιών σε γιγάντια μυρμήγκια. Φοβούμενος ότι τα μυρμήγκια θα αναπαραχθούν επικίνδυνα και θα τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα, προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει μόνος του αφού κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο πρωτάρης σε μεγάλου μήκους ταινίες Marko Mäkilaakso ενώ το σενάριο θα γράψει ο ίδιος μαζί με τον Hank Woon Jr. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα ηθοποιού πάντως. Επίσης, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η φιλμική εκδοχή του «It Came From The Desert» δεν θα είναι μόνο τρόμου αλλά θα διαθέτει αρκετά κωμικά και action στοιχεία.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι «It Came From The Desert» δημιουργήθηκε από την επιρροή των cult ταινιών με τέρατα της δεκαετίας του ’50 και πιο συγκεκριμένα από το κλασικό «Them!» του 1954. Αν και η κυκλοφορία του αργεί πολύ ακόμα, έχουν ήδη δημοσιευτεί δύο βιντεάκια σχετικά με το φιλμ. Το ένα είναι ένα εντυπωσιακό teaser trailer με μοτοσικλετιστές και το άλλο ένα μεγαλύτερης διάρκειας concept video που προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών.

Απολαύστε τα και τα δύο παρακάτω.

https://www.imdb.com/video/vi1870840601/?ref_=ext_shr_lnk

came desert poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles