Ο Bruce Campbell αποκαλύπτει τις 5 αγαπημένες του ταινίες τρόμου!

Ναι! O λατρεμένος σε όλους τους φίλους του κωμικού cult/slapstick horror Bruce Campbell σπάει τη σιωπή του και προβαίνει σε μια σημαντική δήλωση.

Ο Αμερικανός ηθοποιός που αποτέλεσε την κεντρική φυσιογνωμία των ταινιών The Evil Dead και συνεχίζει να μας διασκεδάζει με την επιτυχημένη σειρά κωμικού τρόμου Ash Vs Evil Dead έκανε κάτι που έχουν κάνει κατά καιρούς διάσημες μορφές του horror κινηματογράφου: να αποκαλύψει τις αγαπημένες του ταινίες τρόμου όλων των εποχών!

Ο Campbell έκανε την εν λόγω αποκάλυψη στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης που εξασφάλισε πρόσφατα ο ιστότοπος του Rotten Tomatoes δημοσιεύοντας την λίστα του με πέντε ταινίες τρόμου. Το top-5 του Bruce Campbell είναι λοιπόν το ακόλουθο:

  • Night of the Living Dead (1968)
  • The Texas Chain Saw Massacre (1974)
  • The Exorcist (1973)
  • The Sixth Sense (1999)
  • Abbot and Costello Meet Frankenstein (1948)

Όπως βλέπετε έχουμε κάποια κλασικά έργα αλλά και 1-2 εκπλήξεις! Ωραίος ο Bruce! Επίσης είπε και δυο λόγια για την κάθε ταινία της λίστας του. Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε τι είπε στο link της πηγής παρακάτω.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ