Ο Bruce Campbell μιλάει για το ενδεχόμενο νέου The Evil Dead

Σε μια αινιγματική δήλωση που αν υλοποιηθεί θα σκορπίσει χαμόγελα στους φίλους του The Evil Dead franchise προέβη ο Bruce Campbell. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής των ταινιών The Evil Dead και της επιτυχημένης σειράς Ash Vs Evil Dead (της οποίας ο 3ος κύκλος ξεκίνησε πριν λίγο καιρό στο Starz) έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Entertainment Weekly αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και τέταρτη ταινία στο franchise.

Δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Δεν γνωρίζουμε μέχρι να φτάσουμε στα μέσα Μαρτίου αν θα ανανεωθεί το Ash Vs Evil Dead. Βρισκόμαστε στο φρικτό τηλεοπτικό λίμπο αυτή τη στιγμή. Είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε μας επιφυλάσσουν οι θεοί της τηλεόρασης. Εάν μας κόψουν τη μετάδοση της σειράς, τότε μπορούμε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο μίας ακόμα ταινίας. Και αν δεν μας κόψουν μπορούμε απλά να προσπαθούμε σκληρά γι’ αυτήν.

Μένει να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για το μνημειώδες αυτό franchise. Όπως και να’ ρθουν τα πράγματα είναι μάλλον σίγουρο ότι ο μύθος του The Evil Dead θα συνεχίσει να επεκτείνεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Αλήθεια εσείς θα θέλατε να δείτε και τέταρτη ταινία The Evil Dead με τον Bruce Campbell ως μπροστάρη; Αναμένουμε σχόλια και απόψεις.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ