Bigfoot εναντίον Ζόμπι: μια τρελή και αμφίρροπη αναμέτρηση!

Ζόμπι εναντίον ληστών έχουμε δει. Ζόμπι εναντίον κανιβάλων έχουμε δει. Ζόμπι εναντίον καρχαρία επίσης έχουμε δει! Το ότι θα βλέπαμε τα αγαπημένα μας αιμοδιψή νεκροζώντανα πλάσματα να μάχονται κόντρα στο Μεγαλοπόδαρου της αμερικάνικης λαογραφίας ήταν κάτι που δεν φανταζόμασταν εύκολα ότι θα δούμε.

Ε, ναι λοιπόν. Σε μια νέα low budget ταινία φτιαγμένη από απλούς φίλους του τρόμου που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2016, και αυτή η ιδέα θα πάρει σάρκα και οστά. Πρόκειται για το «Bigfoot Vs Zombies» στο οποίο κλασικά έχουμε να κάνουμε με έναν επιστήμονα που διαρρέει μια τοξική ουσία στον ντόπιο πληθυσμό μιας επαρχιακής πόλης μετατρέποντας τους κατοίκους σε πεινασμένα ζόμπι! Και μόνο ένα πλάσμα μπορεί να τα σταματήσει. Το μυθικό Bigfoot ή αλλιώς ο «Μεγαλοπόδαρος» όπως τον γνωρίζουμε στην ελληνική γλώσσα.

Δείτε παρακάτω το trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα (το οποίο μυρίζει low-budgetίλα από χιλιόμετρα) και διασκεδάστε με την ψυχή σας. Προφανώς η ταινία συστήνεται στους φίλους των b-movies αν και ο χαβαλές είναι αποδεκτός από ευρύτερο horror κοινό. Οψόμεθα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ