Ο αρχικός ηθοποιός πίσω από τον Michael Myers επιστρέφει στο νέο Halloween!

Άλλη μια είδηση βόμβα σχετικά με τους συντελεστές του νέου Halloween. Μετά τους John Carpenter και Jamie Lee Curtis που θα συμμετάσχουν ο καθένας από διαφορετικά πόστα στο νέο Halloween, ανακοινώθηκε μέσω αποκλειστικών πληροφοριών του Bloody Disgusting ότι και ο original ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Michael Myers στην πρώτη κλασική ταινία του 1978 θα επιστρέψει αναλαμβάνοντας τον ίδιο με τότε ρόλο.

Ο λόγος για τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Nick Castle (Escape from New York, Dark Star) που θα υποδυθεί ξανά τον τρομερό Michael Myers 40 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Επίσης η Andi Matichak θα παίξει την εγγονή της Laurie Strode ενώ θυμίζουμε ότι για τον ρόλο της κόρης της έχει ήδη κλείσει η Judy Greer.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι και η πρόσληψη του βραβευμένου με όσκαρ Christopher Nelson (Suicide Squad, Deadpool, Sin City, Kill Bill Vol. 1 and 2) στην επιμέλεια των ειδικών εφέ. Μετά από τόσους έμπειρους και σημαντικούς παίχτες μπορεί κανείς να μην είναι έστω συγκρατημένα αισιόδοξος για το νέο Haloween;

Η κυκλοφορία του αναμένεται για τον Οκτώβρη του 2018. Για να δούμε…

Θυμηθείτε περισσότερα στις παλιότερες ειδήσεις μας για το νέο Halloween:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ