Αλλαγή πρεμιέρας για το The Green Inferno (Κανίβαλοι)

Έχουμε μια (συνηθισμένη πλέον) αλλαγή πρεμιέρας για ένα από τα πολυαναμενόμενα φιλμ τρόμου της χρονιάς. Ο λόγος για το «The Green Inferno» του Eli Roth (Hostel, Cabin Fever), που σκοπεύει να επαναφέρει στη δημοσιότητα το θέμα των κανίβαλων που κάποτε είχαν καταστήσει δημοφιλές εκείνες οι άγριες ταινίες τρόμου «κανιβαλιστικού» περιεχομένου της κοντινής μας Ιταλίας.

Η προβολή του «The Green Inferno» στις ελληνικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί εκ νέου για την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015. Λίγη υπομονή παραπάνω λοιπόν από όσους αδημονούν για το νέο φιλόδοξο πόνημα του Eli Roth. Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε αν πραγματικά αξίζει.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 103 λεπτά και η διανομή γίνεται από την Odeon. Πρωταγωνιστούν οι Lorenza Izzo, Ariel Levy (ΙΙ), Daryl Sabara, Kirby Bliss Blanton και Sky Ferreira.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ