Η Νέα Ταινία Τρόμου του Adam Wingard έρχεται στο Netflix

Στις 25 Αυγούστου του τρέχοντος έτους καταφτάνει στο Netflix το νέο φιλμ τρόμου ενός εκ των σημαντικότερων σκηνοθετών της νεότερη εποχής στο χώρο των θρίλερ και του τρόμου. Πρόκειται για το Death Note του AdamWingard, του ανθρώπου δηλαδή που μας έχει δώσει τα εξαιρετικά «You’re Next» (2011) και «The Guest» (2014).

Η ταινία βασίζεται στην ομότιτλη ιαπωνική σειρά κόμικς manga του Tsugumi Ohba που κυκλοφόρησε μεταξύ 2003 και 2006. Ακολουθεί έναν ιδιοφυή φοιτητή που αποκτά ένα μυστηριώδες βιβλίο με το οποίο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αρκεί να γράψει σ’ αυτό το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Κάποια στιγμή ο φοιτητής αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το βιβλίο για να ξεπαστρέψει τους εγκληματίες που μαστίζουν την κοινωνία. Ωστόσο, εμπόδιο στο έργο του στέκεται ένας ντετέκτιβ που τον καταδιώκει θέλοντας να βάλει τέλος στα σχέδια του.

Το σενάριο υπογράφουν οι Charles Parlapanides, Vlas Parlapanides και Jeremy Slater. Πρωταγωνιστούν οι Nat Wolff, Shea Whigham, Margaret Qualley, Lakeith Stanfield, Willem Dafoe και Masi Oka. Τσεκάρετε το επίσημο teaser trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα από το Netflix και πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το ενδιαφέρον εγχείρημα του Adam Wingard και της παρέας του.

adam wingard 1
adam wingard 3

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ