Abattoir (Σφαγείο): Στις 24 Νοεμβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του «Saw II» και σκηνοθέτη των «Saw III» και «Saw IV» Darren Lynn Bousman έρχεται αυτό το φιλμ τρόμου που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016. Το «Abattoir» ή «Σφαγείο» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του βασίζεται σε ομότιτλο comic του Darren Lynn Bousman ενώ το σενάριο έχει γράψει ο νέος στο χώρο Christopher Monfette (12 Monkeys – TV Series).

Περίληψη:

Σε έναν κόσµο όπου υπάρχει πάντα σκοτάδι, ακόµα και µέσα στην ηµέρα, η ρεπόρτερ κτηµατοµεσιτικών θεµάτων Τζούλια Τάλµπεν θα δει τις ισορροπίες της ζωής της να ανατρέπονται, όταν δολοφονείται βάναυσα η οικογένειά της. Παρόλο που η υπόθεση κλείνει, η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι πίσω κρύβονται πολύ περισσότερα απ’ όσα αποκαλύφθηκαν, και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήµατος. Θα ανακαλύψει ότι το δωµάτιο στο οποίο έγινε το έγκληµα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της αδερφής της. Έτσι, ξεκινά µια αδυσώπητη έρευνα που θα οδηγήσει την ίδια και τον πρώην φίλο της, Ντετέκτιβ Γκρέιντι, στο Νιου Ίνγκλις, όπου θα συναντήσουν τον αινιγµατικό Τζεµπεντάια Κρόν και το Abattoir – ένα τερατώδες σπίτι κατασκευασµένο από συρραµµένα δωµάτια θανάτου και κατάρας. Η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι η ψυχή της αδερφής της είναι παγιδευµένη στο εσωτερικό του, αλλά το Abattoir δεν είναι ένα απλό σπίτι – είναι η πύλη για κάτι τόσο σατανικό που ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία.

Πρωταγωνιστούν οι Jessica Lowndes, Joe Anderson, Dayton Callie, Lin Shaye, John McConnell, Bryan Batt και Michael Paré. Η διανομή στη χώρα μας γίνεται από την Tanweer και η διάρκεια της ταινίας είναι 98 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy Buras
Jimmy Buras
6 χρόνια πριν

ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΑΝ ΘΕΜΑ

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ