Στις 16 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του Annabelle στην Ελλάδα

Τελικά φτάνει νωρίτερα απ’ ό, τι περιμέναμε! Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο φιλμ τρόμου «Annabelle» που αποτελεί spin-off του «The Conjuring». Η ταινία επικεντρώνεται σε εκείνη την κούκλα που είχε τρομάξει πολύ κόσμο στο «The Conjuring» η οποία εδώ δωρίζεται από έναν άνδρα στην έγκυο σύζυγό του.

Το ζευγάρι θα πέσει θύμα μιας σατανικής σέκτας που εισβάλλει στο σπίτι τους προκαλώντας αιματοχυσία. Όμως το αίμα δεν είναι το μοναδικό που αφήνουν πίσω τους οι σατανιστές. Η δαιμονική δύναμη που κρύβεται μέσα στην κούκλα ξυπνά και είναι έτοιμη να σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο!

Η σκηνοθεσία είναι του John R. Leonetti και το σενάριο του Gary Dauberman. Πρωταγωνιστούν οι Alfre Woodard, Annabelle Wallis, Eric Ladin, Tony Amendola, Brian Howe, Gabriel Bateman, Michelle Romano και Ward Horton.

Διαβάστε περισσότερα για το «Annabelle» από την ιστοσελίδα μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ