Trending
Δημοτικότητα
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Horror Movie Reviews

Εδώ θα βρείτε κριτικές ταινιών τρόμου από την συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας και όλους όσοι συνεργάζονται με το horrormovies.gr. Ταινίες τρόμου και θρίλερ ποικίλων κατηγοριών και χρονολογιών περιγράφονται, αξιολογούνται και βαθμολογούνται από τους εκάστοτε συντάκτες ενώ παρατίθενται και λεπτομερή στοιχεία της κάθε ταινίας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα και στον αναγνώστη να αξιολογήσει την ταινία καταθέτοντας τη βαθμολογία του. Θυμηθείτε ότι για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να αναζητήσετε κριτικές ταινιών επιλέγοντας αλφαβητική κατάταξη, χρονολογία, βαθμολογία, δεκαετία, είδος ή θέμα. Φυσικά είναι στην διάθεσή σας και η λειτουργία της αναζήτησης ώστε να βρείτε το horror movie review της αρεσκείας σας. Διαβάστε την κριτική που επιθυμείτε κλικάροντας πάνω στον τίτλο ή στη φωτογραφία της ταινίας.

Latest News
 
Διαβάστε
sarkovoros
 
Διαβάστε
patient seven official post
 
Διαβάστε
getout

 
Διαβάστε
alfred hitchcock gravedigge
Κριτικές Ταινιών Τρόμου
Πιο Πρόσφατα
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
 
Διαβάστε
15/10/2016

El Cuerpo – Το Σώμα (2012)

Ο ισπανικός κινηματογράφος βολιδοσκοπεί τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει ακόμα και σχολή, θα τολμούσα να πω, στον ψυχολογικό και όχι μόνο, τρόμο με μία σωρεία από αξιόλογες κυκλοφορίες. Μία από αυτές είναι και το «El Cuerpo» ή αγγλιστί «The Body». Πρόκειται για μία ταινία που σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή ως το τέλος, μια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και με γεγονότα που ανατρέπουν το ένα το άλλο.

Οι ηθοποιοί άκρως πειστικοί, μα κατά την γνώμη [...]

 
Διαβάστε
11/10/2016

Snakehead Terror – Λουτρό Αίματος (2004)

Τρόμος σε λιμναίο περιβάλλον, αλλά δοσμένος μέσω μιας πολύ βαρετής περιπέτειας. Και μάλλον πολλά λέω για το απαράδεκτο «Snakehead Terror». Επηρεασμένο από παρεμφερείς ταινίες υδάτινου τρόμου όπως τα «Piranha», «Jaws», «Alligator» κλπ, αλλά κάκιστο εκτελεστικά δεν προσφέρει σχεδόν καμία συγκίνηση. Αντιθέτως η πλήξη γίνεται βασικός σύντροφος του θεατή κατά τη διάρκεια του φιλμ.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, σημείο [...]

 
Διαβάστε
10/10/2016

The Neon Demon (2016)

Ο Nicolas Winding Refn (Only God Forgives, Drive, Valhala Rising) είναι γνωστός για την ψυχεδέλεια και την οπτική πανδαισία των ταινιών του καθώς και για το δύσκολο, σουρεαλιστικό ύφος που υιοθετούν αρκετές από αυτές. Η νέα του κινηματογραφική δουλειά με τον τίτλο «The Neon Demon» ακολουθεί παρόμοια μονοπάτια κινούμενη αυτή τη φορά στην κατηγορία του τρόμου. Ενημερωτικά, κάποια στοιχεία της υπόθεσης αλλά και του ύφους της ταινίας μου θύμισαν ελαφρώς το σουρεαλιστικό φιλμ τρόμου [...]

 
Διαβάστε
07/10/2016

Don’t Breathe – Μην Ανασαίνεις (2016)

Πολύ ωραία και ελκυστική ιδέα. Πράγματι η δεύτερη ταινία τρόμου του Fede Alvarez ασκεί μια ακαταμάχητη έλξη να την παρακολουθήσεις μόνο και μόνο από την υπόθεση ενώ και το trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις. Υποσχέσεις που τελικά εκπληρώνονται αφού το «Don’t Breathe» είναι μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη ταινία τρόμου που μας κάνει να χαμογελάμε αφού επιβεβαιώνει ότι ο αμερικάνικος τρόμος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη από άποψη σύλληψης [...]

 
Διαβάστε
01/10/2016

Lights Out – Μη Σβήσεις το Φως (2016)

Το ντεμπούτο του David F. Sandberg στον horror κινηματογράφο σαρώνει στα ταμεία καλύπτοντας πλήρως το κόστος παραγωγής ήδη από την πρεμιέρα του στις αίθουσες. Τέτοιες επιτυχίες συνήθως ακολουθούν τη γνωστή συνταγή που επιβάλλει ο σύγχρονος τρόμος. Δηλαδή εστίαση στο μεταφυσικό στοιχείο, τουλάχιστον μία τρομακτική οντότητα, πληθώρα jump scares, πολλές εντάσεις με δυναμική κλιμάκωση προς την τελική ευθεία κλπ.

Το «Lights Out» δεν θα μπορούσε να μην [...]

HORROR SEARCH
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Join