Έρχεται το νέο Zombie Thriller Party το 2015

Τα horror events δεν είναι μόνο φαινόμενο του εξωτερικού αλλά πλέον και της χώρας μας. Όσοι αρέσκεστε λοιπόν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα σας ενδιέφερε να γνωρίσετε ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα events που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το Zombie Thriller Party που θα διοργανωθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στο Θέατρο Χυτήριο που βρίσκεται στην Ιερά Οδό, Νο 44 (Μετρό Κεραμεικός). Η ώρα έναρξης είναι 20:30.

Μεταφέρουμε ένα απόσπασμα παρουσίασης του event από τον επίσημο διαδικτυακό του τόπο:

Ανανεωμένο, τρομάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Χυτήριο. Το Ζombie Τhriller Πarty είναι η μεγαλύτερη (από το 2010) μέχρι σήμερα θεματική βραδιά για τα ζόμπι στην Αθήνα, που ακομπλεξάριστα, με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, ενώνει τους φαν των ταινιών, σειρών τρόμου και cosplay σε ένα νέο, ετήσιο “Χορό Τεράτων”.

Περισσότερα στο κοντινό μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ