Νέο οπτικό υλικό από τα Demonic και Insidious: Chapter 3

Το 2015 αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για τον supernatural τρόμο αφού μέσα σ’ αυτό θα κυκλοφορήσουν δύο –μεταξύ άλλων– πολυδιαφημισμένες ταινίες τρόμου στην παραγωγή των οποίων εμπλέκεται ο δημιουργός των «Insidious» και «The Conjuring», James Wan. Έτσι λοιπόν μετά το «The Woman In Black 2: Angel of Death» (κυκλοφορεί μέσα στο μήνα στη χώρα μας) που ανοίγει το έτος, άλλες δύο ταινίες μεταφυσικού τρόμου υψηλού προφίλ πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους. Πρόκειται φυσικά για τα «Insidious Chapter 3» και «Demonic». Το πρώτο αναμένεται μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι ενώ το δεύτερο σε απροσδιόριστη ημερομηνία μέσα στο 2015.

Αυτές τις μέρες οι ιθύνοντες των δύο ταινιών έδωσαν στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από τις δύο ταινίες εντείνοντας το feeling ανυπομονησίας των θεατών. Έτσι λοιπόν έχουμε για το «Insidious: Chapter 3» μία νέα φωτογραφία μέσα από την ροή της ταινίας όπου απεικονίζεται μια τρομακτική ανθρωπομορφική φιγούρα πίσω από την αγαπητή στους φίλους του franchise Lin Shaye ενώ για το Demonic έχουμε το πρώτο επίσημο trailer! Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζουμε είναι ότι καμιά από τις δύο ταινίες δεν φαίνεται να απομακρύνεται πολύ (ή και καθόλου) από τα γνώριμα (και ασφαλή) supernatural μονοπάτια. Το trailer του Demonic για παράδειγμα μας δείχνει πολλά τετριμμένα jump scares που έχουμε δει και ξαναδεί στις ταινίες τρόμου με κακόβουλα πνεύματα.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμένουμε κάτι πολύ διαφορετικό από τους συγκεκριμένους συντελεστές. Ελπίζουμε απλά να είναι και οι δύο τουλάχιστον καλές ταινίες κι από κει και πέρα οτιδήποτε θετικότερο προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο!

insidious 3 shadowy

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ