Ο Βάλτος του Τρόμου (X Moor) – Προσεχώς στα ελληνικά Video Clubs

Πρόκειται για ταινία τρόμου από τη Μεγάλη Βρετανία που κυκλοφόρησε το 2014. Το «X Moor» ή αλλιώς «Ο Βάλτος του Τρόμου» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος αναμένεται να βρει μια θέση στα ράφια των video clubs της χώρας μας (σε DVD) στις 7 Μαΐου 2015. Είναι κυκλοφορία της Odeon.
Υπόθεση:

«Αποφασισμένοι να γράψουν Ιστορία, οι Αμερικανοί φοιτητές Τζόρτζια και Ματ μεταβαίνουν σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Νορθ Ντίβον, με σκοπό να βιντεοσκοπήσουν τους θρυλικούς πάνθηρες που φημολογείται ότι τριγυρνούν στους εκεί βάλτους. Μαζί τους ταξιδεύει και ο Φοξ, ένας ιχνηλάτης ζώων, που όμως έχει τους δικούς του σκοπούς. Η ανακάλυψη ανθρωπίνων πτωμάτων, που έχουν μεθοδικά εγκαταλειφθεί μέσα στο δάσος, χωρίς όμως να φέρουν σημάδια επίθεσης κάποιου άγριου ζώου, κινεί το ενδιαφέρον της ομάδας, αλλά όλα ανατρέπονται όταν ο Φοξ ομολογεί τα πραγματικά του κίνητρα. Τώρα πια οι δύο φοιτητές έχουν γίνει θηράματα…»

Πρωταγωνιστούν οι Nick Blood, Melia Kreiling, Mark Bonnar, Olivia Popica και Simone Kirby. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Luke Hyams. Η διάρκεια της ταινίας είναι 98 λεπτά. Αν επιθυμείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το φιλμ δείτε το trailer παρακάτω…

xmoor dvd

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ