Βατικανό: Απόρρητοι Φάκελοι – Νέα Αλλαγή Πρεμιέρας στην Ελλάδα

Μπαλάκι έχει γίνει η ημερομηνία προβολής του The Vatican Tapes στους κινηματογράφους της χώρας μας. Από τις 10 Σεπτέμβρη που είχε ανακοινωθεί αρχικά το μεταφυσικό φιλμ τρόμου του Mark Neveldine μετατέθηκε πρώτα για τις 5 Νοέμβρη και τώρα επέστρεψε στον Σεπτέμβρη με μια αλλαγή λίγων ημερών από την αρχική ημερομηνία.

Συγκεκριμένα το The Vatican Tapes θα προβληθεί στη χώρα μας την Πέμπτη στις 17 Σεπτεμβρίου 2015. Όχι σε μεγάλο διάστημα δηλαδή από τώρα. Όσοι πιστοί λοιπόν, προετοιμαστείτε…

Υπόθεση:

«Η ταινία «The Vatican Tapes» είναι η απόλυτη μάχη του καλού με το κακό, του Θεού με τον Σατανά. Η Άντζελα Χολμς (Ολίβια Τέιλορ Ντάντλεϊ) είναι μια συνηθισμένη 27χρονη, μέχρι που η παρουσία της αρχίζει να έχει ολέθρια επίδραση σε όποιον βρίσκεται κοντά της, προκαλώντας σοβαρά ατυχήματα και θάνατο. Κατά την εξέταση της υποψιάζονται πως είναι δαιμονισμένη, αλλά όταν το Βατικανό καλεστεί για να εξορκίσει τον δαίμονα, αποδεικνύεται πως πρόκειται για μια αρχαία σατανική δύναμη, πιο ισχυρή από οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν. Ο κλήρος πέφτει στα χέρια του Πάτερ Λοζάνο (Μάικλ Πένα) να εξαπολύσει πόλεμο, όχι μόνο για την ψυχή της Άντζελα, αλλά και για τη σωτηρία της ανθρωπότητας».

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει και άλλη μετάθεση της ημερομηνίας…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ