Πληροφορίες για το επερχόμενο Open Windows

«Open Windows» θα ονομάζεται το νέο θρίλερ του Ισπανού σκηνοθέτη Nacho Vigalondo που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία. Ο Vigalondo είχε εντυπωσιάσει με το εξαιρετικό θρίλερ/sci-fi «Timecrimes» του 2007 (πρωτότυπος τίτλος «Los Cronocrímenes») και είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει στη νέα του προσπάθεια. Το Open Windows θα προβληθεί στο South By Southwest Film Festival του Austin στο Texas στις 10 Μαρτίου και για την προώθησή του κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα εντυπωσιακό poster.

Ενδιαφέρον είναι και το cast με τους Elijah Wood, Sasha Grey, Neil Maskell αλλά και τον ίδιο τον Nacho Vigalondo να πρωταγωνιστούν. Ο Vigalondo έχει επιμεληθεί και το σενάριο της ταινίας. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια διάσημη ηθοποιό που αρνείται να βγει ραντεβού με έναν θαυμαστή της ο οποίος το κέρδισε μέσω ενός διαδικτυακού διαγωνισμού. Ένας άλλος άντρας που συστήνεται ως «manager» της ηθοποιού βοηθά τον θαυμαστή να την εντοπίσει μέσω του υπολογιστή του αλλά ο σκοπός αυτού του άντρα είναι πιο σκοτεινός απ’ όσο φαίνεται…

Το trailer είναι επίσης διαθέσιμο όπως μπορείτε να δείτε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ