Το The Lost Boys γίνεται τηλεοπτική σειρά

Μετά τη διάσημη vampire horror σειρά The Vampire Diaries, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο The CW έχει θέσει σε εφαρμογή τις διαδικασίες για τη δημιουργία μίας ακόμα σειράς με θέμα τους βρικόλακες. Αυτή τη φορά το εγχείρημα θα βασίζεται σε μια από τις κλασικότερες ταινίες τρόμου με βρικόλακες και μια από τις πιο cult στιγμές της δεκαετίας του ’80.

Πρόκειται για το μνημειώδες «The Lost Boys» του 1987 του Joel Schumacher όπου πρωταγωνιστούσαν οι Jason Patric, Kiefer Sutherland, Jami Gertz, Corey Haim, Edward Herrmann και Corey Feldman. Η υπόθεση είχε να κάνει με μια σπείρα νεαρών βρικολάκων που τρομοκρατούσε μια παραλιακή πόλη της California και συγκρούεται με μια παρέα υποψιασμένων πιτσιρικάδων.

Τη σειρά θα γράψει ο δημιουργός των τηλεοπτικών σειρών Veronica Mars και iZombi, Rob Thomas. Ο Rob Thomas θα αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μέσω της Spondoolie Productions ενώ στην προσπάθειά του θα συνδράμουν και οι συνεργάτες του Danielle Stokdyk και Dan Etheridge μαζί με τους Mike Karz και Bill Bindley από την Gulfstream Television.

Η σειρά θα επαναπροσδιορίζει την original ταινία και θα εξερευνά το θέμα της αθανασίας και της σημασίας της. Οι ιθύνοντες προσανατολίζονται για 7 σεζόν σε μορφή ανθολογίας. Η ιστορία θα εκτείνεται για 70 χρόνια και κάθε σεζόν θα αφορά μια συγκεκριμένη δεκαετία. Η πρώτη σεζόν θα επικεντρώνεται στο περιβόητο «Καλοκαίρι της Αγάπης» στο San Francisco το 1967 που συνδέεται με το κίνημα των χίπις. Σε κάθε σεζόν θα αλλάζουν οι άνθρωποι και το περιβάλλον δράσης – μόνο οι βρικόλακες θα παραμένουν οι ίδιοι…

Ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ