Επίσημο trailer και poster για το Sinister 2

Λίγες μέρες πέρασαν μόνο από τότε που είδαμε το πρώτο σύντομο βίντεο αλλά και φωτογραφικό υλικό από το Sinister 2 και επιτέλους έγινε διαθέσιμο αυτό που όλοι οι φίλοι της ταινίας ανέμεναν τόσο καιρό. Ναι, το επίσημο trailer του Sinister 2 είναι γεγονός και μάλιστα μάς φιλοδωρεί με μπόλικες τρομακτικές σκηνές.

Παράλληλα δημοσιεύτηκε και το επίσημο poster το οποίο ακολουθώντας τα χνάρια του αρχικού Sinister «φωτογραφίζει» τη βασική μορφή του κακού που κοσμεί την ταινία. Απολαύστε και τα δύο παρακάτω και…υπομονή μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του Φθινοπώρου οπότε προβλέπεται να δούμε το πολυαναμενόμενο αυτό sequel.

Sinister 2 Poster

Θυμηθείτε επίσης το προηγούμενο οπτικό υλικό που δημοσιεύσαμε πρόσφατα για το sequel του Sinister.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Peri
8 χρόνια πριν

Ωραία ταινία η 1η, ελπίζω κ η 2η να κινηθεί στα ίδια επίπεδα. (αν κ θα ήθελα έναν επιπέδου Ethan Hawke στην ταινία για να προμοταριστεί καλύετρα)

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ