Τrailer και poster για το Ju-on: Beginning of the End

Η κυκλοφορία του 7ου μέρους του Ιαπωνικού franchise τρόμου «Ju-on» πλησιάζει. Το «Ju-on: Beginning of the End» όπως θα ονομάζεται το νέο φιλμ (πρωτότυπος τίτλος: Ju-on: Owari no Hajimari), θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου στη χώρα του την Ιαπωνία. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Masayuki Ochiai, δημιουργού αξιόλογων ταινιών τρόμου όπως «Hypnosis» (1999), Infection (2004) και «Shutter» (2008). Στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Takashige Ichinose. Στο cast συναντάμε τους Nozomi Sasaki, Yoshihiko Hakamada, Misaki Saisho και Kai Kobayashi μεταξύ άλλων.

Σχετικά με την υπόθεση, το νέο Ju-on περιστρέφεται γύρω από μια δασκάλα δημοτικού σχολείου που επισκέπτεται το σπίτι ενός μικρού αγοριού το οποίο απουσιάζει από το σχολείο για πολύ καιρό. Κατά την άφιξή της η δασκάλα βιώνει τις τρομακτικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Saeki πριν από 10 χρόνια. Η φρικτή αλήθεια κρύβεται σ’ ένα χάρτινο κουτί που βρίσκεται παρατημένο σε μια ντουλάπα του σπιτιού…

Το poster και το αρκετά τρομακτικό trailer του «Ju-on: Beginning of the End» έχουν ήδη κυκλοφορήσει όπως μπορείτε να δείτε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ