Πληροφορίες και οπτικό υλικό για το The Forest με τη Natalie Dormer

Πρόκειται για μεταφυσικό θρίλερ που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στους κινηματογράφους της χώρας μας από τις 4 Φεβρουαρίου 2016. Ονομάζεται «The Forest» και πρωταγωνιστεί η ανερχόμενη ηθοποιός Natalie Dormer που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από την επική σειρά του HBO «Game of Thrones».

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Sara η οποία αναζητά τη δίδυμη αδερφή της που χάθηκε σε ένα μυστηριώδες δάσος της Ιαπωνίας αψηφώντας τις προειδοποιήσεις να μείνει μακριά από αυτό το «τρομακτικό» μέρος. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις βασανισμένες ψυχές των νεκρών που καταδιώκουν οποιονδήποτε εισέρχεται στην περιοχή τους.

Εκτός από την Dormer συμμετέχουν επίσης οι Taylor Kinney, Yukiyoshi Ozawa, Eoin Macken και Rina Takasaki. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτάρης Jason Zada και το σενάριο οι Nick Antosca, Sarah Cornwell και Ben Ketai.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την πλοκή της ταινίας, το επίσημο poster και δύο trailer που θα σας βάλουν στο κλίμα του «The Forest». Ας ελπίσουμε να είναι μια αξιόλογη ταινία τρόμου, κάτι που έχει ανάγκη η horror σκηνή.

the forest poster
the forest 3
the forest 2
the forest 1
https://www.youtube.com/watch?v=RBc5YcuOThY

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ