Το Κάλεσμα (The Conjuring): στις 26 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Ο ταλαντούχος Μαλαισιανo-Αυστραλός σκηνοθέτης James Wan, γνωστός στο horror κοινό για τις επιτυχημένες ταινίες του «Saw» (2000), Dead Silence (2007) και «Insidious» (2011) επιστρέφει με νέα ταινία τρόμου που φέρει τον τίτλο «The Conjuring» (ελληνικός τίτλος «Το Κάλεσμα»). Η ταινία, που έχει ήδη προβληθεί σε πολλές χώρες αποσπώντας θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση έχει να κάνει με δύο ερευνητές του παραφυσικού, τους Ed και Lorraine Warren, που προσπαθούν να βοηθήσουν μια οικογένεια που ταλαιπωρείται από την παρουσία μιας δαιμονικής οντότητας στην απομονωμένη κατοικία της. Η ταινία λέγεται ότι έχει εμπνευστεί από αληθινά γεγονότα προερχόμενα από το αρχείο των πραγματικών παραφυσικών ερευνητών Ed και Lorraine Warren που έγιναν γνωστοί κυρίως για την ανάμειξή τους στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Amityville.

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor και Ron Livingston.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τους αδερφούς Chad και Carey Hayes που έχουν γράψει μαζί πολλά σενάρια ταινιών τρόμου μεταξύ των οποίων και το remake «House of Wax» (2005).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ