Νέα ταινία τρόμου στα σκαριά με… λυσσασμένο σκυλί

Είστε fan ταινιών τρόμου με άγρια σκυλιά; Επιθυμήσατε ταινίες σαν το cult «Cujo» του 1983 (από μυθιστόρημα του Stephen King) όπου εκείνο το λυσσασμένο σκυλί ράτσας Αγίου Βερνάρδου έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο; Εάν ναι, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως ετοιμάζεται ένα νέο φιλμ τρόμου με φονικό σκυλί στο ρόλο του κακού. Το φιλμ θα λέγεται «The Pool» και ήδη το αιματοβαμμένο λογότυπο που βλέπετε δίνει μια πρώτη γεύση για το ύφος που ενδεχομένως θα το χαρακτηρίζει.

Το «The Pool» μάς μεταφέρει σ’ ένα πάρτι που διεξάγεται στο πολυτελές οίκημα μιας οικογένειας το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός απότομου βράχου. Το πάρτι –που διεξάγεται στην πισίνα της πολυτελούς κατοικίας– πρόκειται να μετατραπεί σε δραματικό αγώνα για επιβίωση όταν ο σκύλος της οικογένειας κολλάει λύσσα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Salt που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, ο σχεδιαστής ειδικών εφέ/make-up Paul Hyett που έχει δουλέψει σε ταινίες όπως «The Descent» και «The Woman In Black», θα βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Στη συγγραφή του σεναρίου συναντάμε τους Johannes Roberts, Ernest Riera, Conal Palmer, Steven Lally καθώς και τον ίδιο τον σκηνοθέτη Paul Hyett.

Το «The Pool» βρίσκεται ακόμα στην προ-παραγωγή, επομένως έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι την κυκλοφορία του.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ