Συνεργασία Universal και Blumhouse για τρεις νέες ταινίες τρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Deadline.com, η μεγάλη εταιρεία διανομής Universal Pictures πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με την εταιρεία παραγωγής Blumhouse Productions για την δημιουργία τριών νέων ταινιών τρόμου στο προσεχές μέλλον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής για τις επερχόμενες ταινίες πέρα από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη ταινία θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2015, η δεύτερη στις 8 Ιανουαρίου του 2016 και η τρίτη στις 21 Οκτωβρίου του 2016.

Θυμίζουμε και την πρόσφατη προσοδοφόρα συνεργασία των δύο εταιρειών στην περίπτωση του The Purge (2013) το οποίο απέφερε έσοδα πάνω από 89 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ενώ οι δύο εταιρείες έχουν δουλέψει μαζί και στο sequel του The Purge (The Purge: Anarchy) που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ