Starry Eyes: νέα ταινία τρόμου με θέμα…το Hollywood

Μια νέα ταινία τρόμου με πρωτότυπη υπόθεση αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοέμβρη. Ονομάζεται «Starry Eyes» και επικεντρώνεται σε μια νέα και ανερχόμενη ηθοποιό που ανακαλύπτει την σκοτεινή προέλευση της ελίτ του Hollywood και συνάπτει μαζί της θανάσιμες συμφωνίες για να προωθήσει την καριέρα της.

Εντυπωσιακά είναι τα posters της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει και μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα μας. Επίσης τα δύο διαθέσιμο trailers αφήνουν πολλές υποσχέσεις όπως και τα σχόλια που έχει αποκομίσει το φιλμ στα διάφορα διεθνή φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί μέχρι στιγμής. Η αλλόκοτη και σουρεαλιστική εικόνα του «Starry Eyes» περιγράφηκε ωραία με ένα σχόλιο από το περιοδικό Time το οποίο χαρακτήρισε το φιλμ ως έναν συνδυασμό των στιλ του David Cronenberg και του David Lynch με μπόλικο αίμα και ψυχολογικό τρόμο.

Πρωταγωνιστούν οι Alex Essoe, Amanda Fuller, Noah Segan, Fabianne Therese και Shane Coffey. Στη σκηνοθεσία και στο σενάριο συναντάμε τους καινούριους στο χώρο του τρόμου Kevin Kolsch και Dennis Widmyer.

Το «Starry Eyes» είναι μια παραγωγή των Snowfort Pictures και Parallactic Pictures σε συνεργασία με την Dark Sky Films. Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σε VOD (Video On Demand) και i-tunes στις 14 Νοεμβρίου 2014. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα υπάρξει έκδοση στην χώρα μας.

starry eyes poster 1
starry eyes poster 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ