Short Fuse: Δε Χρειάζεται Να Τραβήξεις τη Σκανδάλη Για να Γίνεις Δολοφόνος

Είναι γεγονός πως το ελληνικό κοινό έχει στραφεί στην κατηγορία action/thriller εδώ και καιρό. Οι δημιουργοί ταινιών έχουν ερμηνεύσει τα σημάδια κι έτσι η πρώτη προσπάθεια ταινίας μεγάλου μήκους στον τομέα του τρόμου και της δράσης είναι γεγονός! Με την υποστήριξη της Argo Film Festival, o Ανδρέας Λαμπρόπουλος κι ο Κώστας Σκύφτας ευελπιστούν να κάνουν γερή νέα είσοδο με αυτό τους το φιλμ τρόμου. Πρωταγωνιστούν οι Απόστολος Τότσικας και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τάσος Νούσιας και Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Ορφανός κι Ευγενία Δημητροπούλου. Όσο για το σενάριο, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις επιρροής από SAW (τουλάχιστον από όσα δείχνει το teaser trailer της ταινίας).

Στην υπόθεση, ακολουθούμε τον Άρη (Απόστολος Τότσικας) στην προσπάθειά του να επιβιώσει στη σκιά του επιτυχημένου πατέρα του. Όντας ο ίδιος δικηγόρος και μη θέλοντας να επισκιάζεται από τον πατέρα του, επιβιώνει εργαζόμενος ως courier. Αυτό του το επάγγελμα θα σταθεί η αφορμή να ξεκινήσει ο Άρης έναν αγώνα δρόμου με σκοπό να ξεφύγει από έναν εκρηκτικό μηχανισμό που του έχει τοποθετηθεί εν αγνοία του. Για να το επιτύχει αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες ενός μυστηριώδους άνδρα. Στην κούρσα αυτή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας παίρνουν μέρος αστυνομικοί, εγκληματίες και φυσικά ο χρόνος που μειώνεται δραματικά.

Το έργο αναμένεται στους κινηματογράφους μέσα στους πρώτους μήνες του 2015 κι ευχόμαστε ειλικρινά να αξίζει ως πρώτο δείγμα action thriller παραγωγής στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Στέλλα Στρούβαλη
Στέλλα Στρούβαλη
Θαυμάστρια του τρόμου σε όλες του τις εκφάνσεις, με ιδιαίτερη αγάπη στις σειρές. Είτε βαμπιράκια, είτε ζόμπι, είτε serial killers μου τραβάνε την προσοχή!

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ