Ο Serial Killer του Wolf Creek επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική σειρά

Κι ενώ οι φίλοι των αυστραλέζικων ταινιών Wolf Creek αδημονούσαν για κάποιο νέο σχετικά με ένα τρίτο μέρος του αγαπημένου τους franchise, έσκασε πρόσφατα η πληροφορία ότι ο τρομερός serial killer Mick Taylor θα επιστρέψει στο φονικό του ρόλο, όχι σε ταινία αυτή τη φορά αλλά σε mini τηλεοπτική σειρά 6 επεισοδίων!

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο δημιουργός των Wolf Creek Creg McLean θα επιμεληθεί και τη σειρά όντας μεταξύ άλλων παραγωγός σε συνεργασία με την Screentime. Η σειρά θα ξεκινάει από εκεί που τελείωσε το δεύτερο Wolf Creek και φυσικά ο εξηνταδυάχρονος John Jarratt θα παραμείνει στον ρόλο του παρανοϊκού φονιά Mick Taylor όπως τον αγαπήσαμε!

Το σενάριο ή ο βασικός κορμός του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα και τα γυρίσματα υπολογίζεται να ξεκινήσουν στα τέλη του έτους. Σχετικά με τη σειρά ο Greg McLean δήλωσε τα εξής:

[blockquote cite=”Greg McLean”]«Το Wolf Creek και ο χαρακτήρας του Mick Taylor έχουν καταστεί οικεία ονόματα και η ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια πλούσια και πολύπλοκη ιστορία για το περιβάλλον του στο πλαίσιο μιας δραματικής σειράς υψηλής ποιότητας είναι συγκινητική και δημιουργική».[/blockquote]

Αν τελικά όλα πάνε καλά, η σειρά θα προβληθεί αρχικά από μια νέα υπηρεσία Video On Demand της Αυστραλίας, γνωστή ως «Stan».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ