Νέα για το sequel του The Conjuring

Να και μερικές ευχάριστες ειδήσεις για τους φίλους του «The Conjuring» (ή «Το Κάλεσμα» όπως είναι γνωστό στην ελληνική αγορά). Πρόσφατα οι Warner Bros και New Line Cinema ανακοίνωσαν ότι το πολυαναμενόμενο sequel του επιτυχημένου «The Conjuring» του 2013 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτώβρη του 2015 στις ΗΠΑ. Ο τίτλος του sequel που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι «The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist». Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση και τους συντελεστές, με εξαίρεση τους σεναριογράφους και το πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Στο σενάριο θα βρίσκονται οι Carey Hayes και Chad Hayes όπως και στο πρώτο φιλμ, ενώ οι Vera Farmiga και Patrick Wilson θα υποδύονται ξανά το ζεύγος των ερευνητών του παραφυσικού Lorraine και Ed Warren. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα και με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξουν αναβολές στην αμερικάνικη πρεμιέρα, η ταινία θα αναμένεται στη χώρα μας γύρω στα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016. Έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας λοιπόν και φυσικά για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ