Νέα ταινία τρόμου/sci-fi με τον Lance Henriksen

Τον πολύ δραστήριο τον τελευταίο καιρό Lance Henriksen (Aliens, Ο Εξολοθρευτής) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμα μια φορά οι φίλοι του τρόμου και της επιστημονικής φαντασίας. Μια από τις επερχόμενες ταινίες τρόμου όπου θα πρωταγωνιστήσει ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός είναι το «Being» του πρωτάρη Douglas C. Williams (σενάριο/σκηνοθεσία).

Πρόκειται για μια ταινία τρόμου/sci-fi κατεύθυνσης με στοιχεία δράματος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια συγκλονιστική ανακάλυψη που στρέφει τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου με φονικές διαθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθούμε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε μια φάρμα της ορεινής αμερικάνικης επαρχίας. Στη φάρμα εντοπίζεται από τους ντόπιους μια μυστηριώδης μη ανθρώπινη οντότητα. Από αυτό το σημείο οι πεποιθήσεις των ανθρώπων κλονίζονται και εναντιώνονται μεταξύ τους. Τώρα πώς ακριβώς κλονίζονται είναι κάτι που θα μας αποκαλύπτει η ταινία.

Εκτός από τον Lance Henriksen πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert John Burke, Robert Sciglimpaglia, Craig Castaldo, Kevin Kean Murphy, Brian Foyster και Jason Iannacone. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Being είναι μια από τις πολλές ταινίες τρόμου που κατάφεραν να ολοκληρωθούν από την στήριξη του κοινού μέσω της πλατφόρμας Kickstarter.

being

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ