Άφησε τα εγκόσμια ο θρυλικός «Tall Man»

Μία ακόμα δυσάρεστη είδηση κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στον horror κινηματογράφο. Το Σάββατο που μας πέρασε, στις 9 Ιανουαρίου 2016, ο Αμερικανός ηθοποιός (και συγγραφέας) Angus Scrimm που έμεινε στην ιστορία του cinema τρόμου για τον ρόλο του τρομακτικού The Tall Man στο horror franchise Phantasm (από το 1979), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Angus Scrimm εκτός από τις ταινίες Phantasm συμμετείχε και σε άλλες παραγωγές τρόμου με κυριότερες τις Scream Bloody Murder (1973), Subspecies (1990), Wishmaster (1997), Masters of Horror (2005) και John Dies at the End (2012).

Αναμφισβήτητα όμως ο σπουδαιότερος ρόλος του που τον έκανε δημοφιλή στο horror κοινό ήταν αυτός του υπερφυσικού νεκροθάφτη The Tall Man μέσα από τις 4 ταινίες Phantasm του Don Coscarelli. Η τελευταία ταινία όπου θα δούμε τον Angus Scrimm είναι το πέμπτο φιλμ του Phantasm franchise, το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό ως «Phantasm V: Ravager» και αναμένεται να βγει στην αγορά κάπου στα μέσα του 2016.

RIP μεγάλε Angus…Η κραυγή «Boooy!» θα μας στοιχειώνει για πάντα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ