Πληροφορίες για το επερχόμενο remake του Poltergeist

Από το 2008 είχαν ήδη γίνει γνωστά τα σχέδια της Metro-Goldwyn-Mayer Pictures για το γύρισμα remake του κλασικού φιλμ μεταφυσικού τρόμου των Tobe Hooper και Steven Spielberg, «Poltergeist» (1982). Αργότερα η προσπάθεια όδευε προς οριστική ματαίωση λόγω οικονομικών δυσκολιών της μεγάλης εταιρίας. Τον Ιούνιο που μας πέρασε, γνωστοποιήθηκε ότι τελικά το remake θα πραγματοποιηθεί, χρηματοδοτούμενο από κοινού από τις Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Sony Pictures Entertainment και Ghost House Pictures.

Από τότε διάφορες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει που σίγουρα θα ενδιαφέρουν όσους αναμένουν αυτό το εγχείρημα. Το νέο Poltergeist θα σκηνοθετηθεί από τον ελπιδοφόρο Gil Kenan, γνωστό για τις Fantasy ταινίες του, Monster House (2006) και City of Ember (2008). Στο cast συμμετέχουν αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι Sam Rockwell (The Green Mile, Moon), Rosemarie DeWitt (The Watch, Rachel Getting Married) και Jared Harris (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Natural Born Killers). Το σενάριο έχει γραφτεί από τον θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο David Lindsay-Abaire, γνωστό μεταξύ άλλων για το έργο του «Rabbit Hole» του 2010.

Ο μεγάλος Sam Raimi θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Rob Tapert (τον ιδρυτή της Ghost House Pictures) και τον Roy Lee (The Strangers), ενώ εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Nathane Kahane (The Grudge).

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη μέσα στο Φθινόπωρο που διανύουμε και διεξάγονται στο Τορόντο. Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ