Νεότερα για το Remake του «It»

Το συγκεκριμένο project έχει περάσει από χίλια κύματα αλλά τελικά φαίνεται ότι βρίσκει τον προσανατολισμό του. Τι γνωρίζουμε λοιπόν; Κατ’ αρχήν στο πόστο του σκηνοθέτη θα βρίσκεται τελικά ο σκηνοθέτης του «Mama» Andy Muschietti δουλεύοντας πάνω στο σενάριο των Gary Dauberman και Chase Palmer.

Το cast των ηθοποιών που θα εμφανιστούν στο section των μικρών παιδιών που αντιμετωπίζουν τον Pennywise αποτελείται από τους Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Jaeden Lieberher, Wyatt Oleff, Jeremy Ray Taylor και Chosen Jacobs.

Και ποιος θα υποδυθεί τον διαβολικό κλόουν Pennywise; Εδώ ήρθε η κάπως απρόσμενη είδηση. Θα το κάνει ο Σουηδός ηθοποιός Bill Skarsgård που τον απολαύσαμε στη σειρά τρόμου Hemlock Grove.

Αναμένουμε λοιπόν τα ονόματα των ηθοποιών που θα παίξουν τους ενήλικες. Θα επανέλθουμε όταν υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις. Σχετικά με την περίοδο κυκλοφορίας του remake οι πληροφορίες την τοποθετούν με κάποια επιφύλαξη στον Σεπτέμβριο του 2017.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ