Έρχεται remake του House από τον Sean S. Cunningham

Αυτή η είδηση έρχεται από το πασίγνωστο horror περιοδικό Fangoria και από το στόμα του ίδιου του Sean S. Cunningham. Ο δημιουργός του ιστορικού slasher «Friday the 13th» (1980) μετά την πρόσφατη βράβευσή του στο Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου της Νέας Υόρκη προσεγγίστηκε από εκπροσώπους του περιοδικού Fangoria προχωρώντας μεταξύ άλλων σε μια αποκαλυπτική δήλωση.

Όταν ο Cunningham ρωτήθηκε για τα μελλοντικά projects του απάντησε ότι έχει σκοπό να γυρίσει remake του cult φιλμ τρόμου των 80s «House». Οι πιο παλιοί φίλοι του τρόμου στην Ελλάδα ενδεχομένως θυμούνται το «House» από τη χρυσή εποχή των VHS όταν το βρίσκαμε στα ράφια των video clubs ως «Το Σπίτι». Ήταν μια αλλόκοτη ταινία σκηνοθετημένη από τον Steve Miner και συνδύαζε τρόμο, κωμωδία και φαντασία. Κεντρικός χαρακτήρας ήταν ένας βετεράνος του Βιετνάμ (William Katt) και νυν συγγραφέας που μετακόμισε στο σπίτι που κληρονόμησε από την αποθανούσα θεία του για να ταλαιπωρηθεί από τρομακτικές οντότητες εντός του σπιτιού.

Ο Cunningham ήταν παραγωγός του original «House» μαζί με τον μεγάλο Roger Corman και μερικούς άλλους. Το remake τώρα θα περιέχει μια σημαντική αλλαγή. Ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα μετατεθεί σε γυναίκα ηθοποιό χωρίς να είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Παραθέτουμε μερικές από τις δηλώσεις του Cunningham σχετικά με το project:

Το ετοιμάζω αυτή την περίοδο. Εργαζόμαστε πάνω σε ένα νέο ‘House’ εδώ και περίπου 4 ή 5 χρόνια και συμπεράναμε ότι η δομή του αρχικού φιλμ είναι εξαιρετικά ισχυρή και ότι μια απλή επανεκτέλεση δεν θα το βελτίωνε ούτε θα το άλλαζε. Έπρεπε να το ξανασκεφτούμε ώστε να βρεθεί ένας καλός λόγος για να το ξαναγυρίσουμε. Πρόσφατα μας ήρθε η ιδέα ‘γιατί να μην κάνουμε αλλαγή φύλου, έτσι ώστε να μην βρίσκεται άντρας μέσα στο σπίτι;’…[…]…Θα ήθελα πολύ να γυρίσω αυτήν την ταινία και ελπίζω να καταφέρω να διατηρήσω όλα τα στοιχεία της προσωπικής ιστορίας της εκδοχής του Bill Katt και να την κάνω να είναι διασκεδαστική.

Sean S. Cunningham

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό «House» είχε γονιμοποιήσει άλλα 3 sequels χωρίς να καταφέρει κανένα τους να φτάσει την cult φήμη του αρχικού φιλμ. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το προσεχές μέλλον για αυτό το remake…

house poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ