Reboot στα σκαριά για τα The Howling και Strangeland

Επανεκτελέσεων το ανάγνωσμα! Τον τελευταίο καιρό οι ειδήσεις για remakes και reboots δεν λένε να κοπάσουν. Μάθαμε λοιπόν πρόσφατα ότι άλλες δύο ταινίες τρόμου πρόκειται να δεχτούν φρεσκάρισμα, η μία κλασική ή άλλη κάπως θαμμένη στην αφάνεια…

Οι πρωτοβουλίες για τις επανεκτελέσεις ανήκουν στην εταιρεία Emaji Entertainment, παράρτημα του ευρύτερου ομίλου της εταιρίας Emaji, Inc. Το κλασικό φιλμ λυκανθρωπίας των 80s γνωστό ως «The Howling» (1981) σκηνοθετημένο από τον Joe Dante, θα είναι ένα από τα πρώτα projects της εταιρείας. Το franchise του The Howling έχει δώσει ήδη 8 ταινίες μέχρι σήμερα αν και μόνο η πρώτη κατάφερε να κερδίσει την ευρύτερη εκτίμηση του horror κοινού. Για να δούμε λοιπόν αν με τη νέα σειρά ταινιών που θα προωθήσει η Emaji θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα…

Εκτός όμως από το The Howling, ανακοινώθηκε ότι και το φιλμ τρόμου «Strangeland» του 1998 θα αποκτήσει remake. Ο πρώιμος τίτλος του θα είναι «Strangeland: Disciple». Σ’ αυτό θα επαναδραστηριοποιηθεί η σαδιστική προσωπικότητα του Captain Howdy ο οποίος στο αρχικό φιλμ παρέσερνε νεαρά άτομα στον προσωπικό του χώρο μέσω chat rooms και τα υπέβαλλε σε ανατριχιαστικά σωματικά βασανιστήρια που σχετίζονταν με τελετουργικές τροποποιήσεις σώματος.

Στο Strangeland πρωταγωνιστούσε ο Dee Snider, frontman του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος Twisted Sister, υποδυόμενος τον σαδιστή Captain Howdy, ενώ ο ίδιος είχε γράψει και το σενάριο της ταινίας. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης απ’ ό, τι φαίνεται θα εμπλακεί και στο remake, χωρίς να είναι γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ