Πρώτο poster για το Leprechaun: Origins

Δύο χρόνια έχουν σχεδόν περάσει μετά την απόφαση της Lionsgate και των WWE Studios να επαναδημιουργήσουν το «Leprechaun» με νέα σειρά ταινιών. Η πρώτη ταινία του reboot θα ονομάζεται «Leprechaun: Origins» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο που μας έρχεται.

Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Zach Lipovsky που έχει ασχοληθεί με τηλεοπτικές παραγωγές ως επί το πλείστον. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Matt Venne και Harris Wilkinson. Πρωταγωνιστούν οι Brendan Fletcher, Andrew Dunbar, Teach Grant, Dylan Postl και Stephanie Bennett.

Παρότι έχουμε αρκετό καιρό ακόμα μπροστά μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τσεκάρουν από την ιστοσελίδα μας το πρώτο poster του «Leprechaun: Origins» που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Θυμίζουμε ότι το αρχικό φιλμ «Leprechaun» κυκλοφόρησε το 1993 και μέχρι και το 2003 κυκλοφόρησαν άλλα 5 sequels.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ