Πρώτη photo από το Insidious: Chapter 3

Μπορεί να έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου μέρους των ταινιών «Insidious» αλλά ευτυχώς οι υπεύθυνοι της παραγωγής φροντίζουν να μας κρατούν ενήμερους για την «εικόνα» του επερχόμενου «Insidious Chapter 3» δίνοντας στη δημοσιότητα…την πρώτη εικόνα από την ταινία την οποία και παραθέτουμε. Η αγαπημένη ερευνήτρια του παραφυσικού Elise υποδυόμενη στα φιλμ από την Lin Shaye φιγουράρει στα αριστερά της φωτογραφίας σ’ έναν πολύ γνώριμο γι’ αυτήν ρόλο.

Μια αλλαγή που έχουμε αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτή δεν θα είναι η 3η Απριλίου 2015 όπως γνωρίζαμε αρχικά αλλά η 29η Μαΐου 2015. Θυμίζουμε ότι τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο σταθερά εμπλεκόμενος με το franchise Leigh Whannell ενώ το cast αποτελείται από τους Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Lin Shaye, Hayley Kiyoko, Leigh Whannell, Michael Reid MacKay και Angus Sampson.

Διαβάστε περισσότερα για το «Insidious: Chapter 3» από την ιστοσελίδα μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ