Πρώτη photo και επίσημο trailer για το Jessabelle

Από τον παραγωγό του Paranormal Activity και του μοντέρ του «Σε Βλέπω» (Saw) έρχεται αυτό το νέο φιλμ ψυχολογικού τρόμου. Το Jessabelle, όπως ονομάζεται η πέμπτη σκηνοθετική δουλειά του Kevin Greutert, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2014 και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια μιας κοπέλας να αντιμετωπίσει ένα κακόβουλο πνεύμα στο παλιό σπίτι του πατέρα της όπου μετέβη μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα που είχε. Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι το πνεύμα φαίνεται πως συνδέεται με την εδώ και πολύ καιρό νεκρή μητέρα της κοπέλας.

jessabelle

Στο σενάριο συναντάμε τον σεναριογράφο των ταινιών «Μια Νύχτα στο Μουσείο», Robert Ben Garant. Πρωταγωνιστούν οι Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter, Amber Stevens, David Andrews και Ana de la Reguera. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία καθώς επίσης και το επίσημο trailer του «Jessabelle» το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ