Πρώτες πληροφορίες για το V/H/S Viral

Με αυτή την είδηση οι φίλοι των ανθολογιών τρόμου «VHS» σίγουρα θα χαμογελάσουν. Μετά από δύο ελπιδοφόρες ταινίες, στο VHS franchise θα προστεθεί και τρίτη ταινία που θα ονομάζεται V/H/S Viral!

Μεταξύ των σκηνοθετών που θα πάρουν μέρος στη διαμόρφωση των ιστοριών του νέου φιλμ γνωρίζουμε τους Nacho Vigalondo (ABCs of Death – A Is For Apocalypse), Todd Lincoln (The Apparition), Marcel Sarmiento (Deadgirl), Gregg Bishop (Dance of the Dead), Justin Benson και Aaron Moorhead (Resolution). To V/H/S Viral θα επικεντρώνεται σε εφήβους παθιασμένους με τη δημοσιότητα και που άθελά τους θα γίνουν «αστέρες» του internet.

Σχετικά με το cast έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των Emilia Zoryan, Justin Welborn και Emmy Argo. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι σκηνοθέτες των επιμέρους ιστοριών της ταινίας μαζί με τους Marcel Sarmimento, TJ Cimfel και Dave White. Την παραγωγή θα κάνουν οι Brad Miska και Gary Binkow.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ