Οπτικό υλικό από το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Alienate

Οι φίλοι του τρόμου και της επιστημονικής φαντασίας σίγουρα λαχταρούν λίγο φρέσκο sci-fi/horror υλικό. Λοιπόν, μέσα στο τρέχον έτος αναμένουμε ένα καλοσκηνοθετημένο (κατά τα φαινόμενα) φιλμ από τις ΗΠΑ που συνδυάζει τρόμο και επιστημονική φαντασία και τιτλοφορείται «Alienate», κάνοντας σαφή νύξη στο «εισβολή εξωγήινων» concept του. Όντως η υπόθεση έχει να κάνει με εισβολή από εξωγήινους στην Γη, την οποία παρακολουθούμε μέσα από την δραματική περιπέτεια ενός άνδρα ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του ή τέλος πάντων σε ό, τι απέμεινε απ’ αυτό.

alienate poster

Το «Alienate» είναι σκηνοθετημένο από τον μουσικοσυνθέτη Michael Shumway και είναι η πρώτη full length ταινία που σκηνοθετεί ο ίδιος. Το σενάριο είναι των Rick Hansberry και Lex Hogan ενώ το cast αποτελείται από τους Blake Webb, Tatum Langton, Keith Hottinger, Marlys Fladeland, Cuyle Carvin, Brandyn Cross και Nathan Day μεταξύ πολλών άλλων. Το φιλμ είναι μια παραγωγή των Film Base και Shumway Studios. Πλούσιο είναι το οπτικό υλικό που διατίθεται μέχρι στιγμής για την προώθηση της ταινίας. Διάφορες photos, poster και δύο τουλάχιστον trailers είναι ήδη έτοιμα όπως μπορείτε να δείτε.

alienate movie image 1
alienate movie image 2
alienate movie image 3

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ