Οπτικό υλικό για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Honeymoon

Μέσα στο 2014 πρόκειται να κυκλοφορήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της πρωτάρας στο χώρο του τρόμου Leigh Janiak ονόματι «Honeymoon». Πρόκειται για ένα φιλμ που συνδυάζει τρόμο, ρομαντισμό και επιστημονική φαντασία στο οποίο πρωταγωνιστεί η Rose Leslie που οι περισσότεροι θα γνωρίζουν λόγω της επικής σειράς του HBO Game Of Thrones.

Το «Honeymoon» περιστρέφεται γύρω από ένα νιόπαντρο ζευγάρι που περνάει τις διακοπές του σε μια καλύβα στο δάσος. Η ευτυχία του ζεύγους θα διαταραχτεί από μια σειρά περίεργων γεγονότων. Πρώτα ένα μυστηριώδες φως, μετά η εξαφάνιση της γυναίκας από το ζεύγος και κατόπιν η επιστροφή της με αλλαγμένη συμπεριφορά προμηνύουν εφιαλτική συνέχεια για τη σχέση του ζευγαριού…

Εκτός από την Leslie στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Harry Treadaway, Ben Huber και Hanna Brown. Το σενάριο είναι των Leigh Janiak και Phil Graziadei. Να προσθέσουμε ότι το «Honeymoon» έχει ήδη προβληθεί σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας έχοντας αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια.

honeymoon still
Rose Leslie

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως το Φθινόπωρο. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα το επίσημο poster, λίγες φωτογραφίες, το επίσημο trailer καθώς και ένα ακόμα βίντεο από την ταινία. Όλα αυτά μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα στην ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ