Open Grave (Ανοιχτός Τάφος): κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου

Το ενδιαφέρον και αγωνιώδες φιλμ τρόμου «Open Grave» (ελληνικός τίτλος: Ανοιχτός Τάφος) του Ισπανού σκηνοθέτη Gonzalo López-Gallego (Apollo 18) αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε DVD στις 9 Ιουνίου 2014 από την Feelgood Entertainment.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Chris Borey, Eddie Borey ενώ το cast αποτελείται από τους Sharlto Copley, Thomas Kretschmann, Josie Ho, Joseph Morgan, Erin Richards και Max Wrottesley.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση επικεντρώνεται σ’ έναν άντρα που ξυπνάει μέσα σ’ έναν μεγάλο λάκκο γεμάτο πτώματα χωρίς να θυμάται ποιος είναι και πώς βρέθηκε εκεί. Μετά τη διάσωσή του από μια γυναίκα, συναντά μερικούς ακόμα ανθρώπους με παρόμοια απώλεια μνήμης και όλοι μαζί προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει την ώρα που οι καχυποψίες για την ταυτότητα του καθενός δυσκολεύουν την συνεργασία τους.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 102 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ