Διαβάζετε τώρα
Νέο Artwork Για Δύο Πολυαναμενόμενες Ταινίες Τρόμου

Νέο Artwork Για Δύο Πολυαναμενόμενες Ταινίες Τρόμου

από horrormovies.gr18/03/2015

Αναμφίβολα τα «Insidious: Chapter 3» και «It Follows» είναι δύο ταινίες τρόμου που το horror κοινό αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία. Ειδικά το «It Follows» που έχει ήδη προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου και κυκλοφορήσει σε λίγες χώρες έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες σε όλους μας.

Η κυκλοφορία τους στη χώρα μας αργεί ακόμα και το μόνο που μπορούμε να απολαύσουμε είναι διάφορα βίντεο, φωτογραφίες και posters που σταδιακά αποκαλύπτονται εντείνοντας την αναμονή. Για μία ακόμη φορά λοιπόν κυκλοφορεί νέο artwork για τις δύο πολυαναμενόμενες ταινίες – δύο posters συγκεκριμένα που ενθουσιάζουν, το καθένα για τον δικό του λόγο.

Το νέο poster του «Insidious: Chapter 3» εστιάζεται στην πρωταγωνίστριά του, Stephanie Scott, συγκεκριμένα σε μια σκηνή που υπάρχει και στο trailer όπου η νεαρή κοπέλα βιώνει τον απόλυτο τρόμο στο κρεβάτι της. Το νέο poster του «It Follows» εντυπωσιάζει με την παλιομοδίτικη αισθητική του που θυμίζει αφίσα ταινίας τρόμου των 80s (δείτε π.χ. εκείνα τα έντονα κόκκινα γράμματα και την καρτουνίστικη μινιμαλιστική εικόνα).

Ας ελπίσουμε και οι δύο ταινίες να εντυπωσιάζουν τουλάχιστον όσο και το υπέροχο artwork τους. Δείτε τα δύο posters παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

It Follows Poster  Insisdious Chapter 3 Poster

Σας άρεσε το άρθρο;
Perfect
60%
Good
40%
OK
0%
Mmm...
0%
Uninterested
0%
Bad
0%
Very Bad
0%