Νέο φιλμ τρόμου από τον δημιουργό του Hatchet

Ο Adam Green, δημιουργός διάσημων ταινιών τρόμου της νεότερης εποχής όπως το «Hatchet» franchise (2006-2013) και το «Frozen» (2010), πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο φιλμ τρόμου, περιστρεφόμενο αυτή τη φορά γύρω από το θέμα του εξορκισμού.

Η νέα του ταινία θα ονομάζεται «Exorcism On Crooked Lake» και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια ενός μεσήλικα ιερέα να εξορκίσει μια νεαρή κοπέλα σε μια απομακρυσμένη κατοικία με τη βοήθεια ενός νεότερου κληρικού και μιας φοιτήτριας ιατρικής. Εκεί οι τρεις ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σατανική αίρεση που επιδιώκει να κρατήσει την δαιμονισμένη κοπέλα στα δίχτυα της.
Το σενάριο έχουν αναλάβει οι αδερφοί John Erick Dowdle και Drew Dowdle (The Poughkeepsie Tapes, Quarantine) μαζί με την Stacy Chbosky. Η παραγωγή θα γίνει από τους Nick Phillips, Kelly Martin Wagner, Sarah Shepard και Ben Browning με την εταιρεία Revolver να χρηματοδοτεί το όλο εγχείρημα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το Φθινόπωρο που μας έρχεται.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ